PRESENTAT L"ELOGI DELS FUMUTS"

 
La presentació del meu darrer llibre "Elogi del fumuts" a Cubelles, va resultar tot un èxit. La sala estava plena, tot el públic era important, família, amics, lectors, lletraferits...  però a més vaig tenir l'honor de comptar amb la presència de l'alcaldessa, Rosa Fonoll i dels regidors de Cultura, Ester Soler, i de Participació Ciutadana, Jacob Capardon i també de l'escriptor Manolo Millán. Va presentar l'acte el periodista de Ràdio Cubelles, Josep Lluís Villanueva, excel·lent com sempre en la locució i dinàmic en l'exposició. Hi havia algunes absències previstes per la duplicitat d'agenda (la jornada del Subur Negre coincidia en el temps) però també persones arribades de fora de Cubelles, algunes de prou lluny, com ara de Girona, Bescanó o Barcelona.

En acabar la xerrada sobre el llibre vaig poder dedicar un bon nombre d'exemplars als presents que ho van voler, alguns/es van demanar-me també fer-se uns selfies amb mi, com estrella de futbol 😄, i enmig d'un gran ambient i molts somriures, vam cloure una presentació de les més boniques que he fet.

Us deixo a continuació un vídeo amb un fragment de la presentació del llibre, justament on comenten el leitmotiv d'aquest recull de narracions: la improbable extinció dels idiotes.


Si vas venir, res m'agradaria més que deixessis un comentari amb la teva opinió sobre l'acte, gràcies! (més avall trobaràs l'espai per fer-ho). I si vols comentar el llibre o algun dels seus contes, perfecte també!



Comentaris

Articles populars