Pollastre amb foie d'oca del Papa Quimet
Avui em ve de gust posar-vos una recepta que vaig reinventar per a un dinar de gran festa familiar i que va tenir força èxit. Com gairebé tot el que perpetro a la cuina, és ben fàcil de fer. Us ben asseguro que el plat no té res a veure amb el fet que els meus tres fills es fessin vegetarians al cap d'un anys. Està molt bo, paraula de papa Quimet 😉
Per a 6 persones
6 pits de pollastre
250 grams de foie d'oca
2 trufes
100 grams de mantega
1/2 got de Porto
Sal i pebre
1. Tallem els pits de pollastre a trossos (a la manera típica de la cuina xinesa) i els salpebrem, daurant-los amb una mica de mantega. Després els reservem en un bol.
2. A la mateixa paella hem de saltejar el foie durant uns 15 segons. Després el posem en el mateix bol que el pollastre.
3. Piquem les trufes.
4. Tirem el vi a la paella d'abans i fem una salseta amb el suc de coure els pits i el foie. Deixem reduir la salsa uns minuts i afegim les trufes picades.
5. Barregem la salsa en el bol.
Per arrodonir-ho, el plat s'ha de guarnir-se amb arròs pilaf i/o de pomes al Porto.
Comentaris