Pollastre amb foie d'oca del Papa Quimet

Avui em ve de gust posar-vos una recepta que vaig reinventar per a un dinar de gran festa familiar i que va tenir força èxit. Com gairebé tot el que perpetro a la cuina, és ben fàcil de fer. Us ben asseguro que el plat no té res a veure amb el fet que els meus tres fills es fessin vegetarians al cap d'un anys. Està molt bo, paraula de papa Quimet 😉


Per a 6 persones

6 pits de pollastre 

250 grams de foie d'oca 

2 trufes

100 grams de mantega

1/2 got de Porto 

Sal i pebre


1. Tallem els pits de pollastre a trossos (a la manera típica de la cuina xinesa) i els salpebrem, daurant-los amb una mica de mantega. Després els reservem en un bol.

2.  A la mateixa paella hem de saltejar el foie durant uns 15 segons. Després el posem en el mateix bol que el pollastre. 

3. Piquem les trufes.

4. Tirem el vi a la paella d'abans i fem una salseta amb el suc de coure els pits i el foie. Deixem reduir la salsa uns minuts i afegim les trufes picades.

5. Barregem la salsa en el bol.

Per arrodonir-ho, el plat s'ha de guarnir-se amb arròs pilaf i/o de pomes al Porto.




Comentaris

Articles populars