I Mostra Mir Geribert

Vilanova va acollir el dissabte 19 de novembre la primera Mostra del Llibre Penedesenc organitzada pel Col·lectiu Mir Geribert. La plaça de la Vila es va omplir de parades de llibreries, editorials i entitats del Penedès des de les 11h fins a les 17h. Gairebé 40 autors de les comarques del Penedès van presentar les seves darreres publicacions i També es van organitzar dues taules rodones a la biblioteca Joan Oliva, sota el títol Literatura i territori i Penedès i mite

L’objectiu d’aquesta primera Mostra del llibre Penedesenc ha estat donar a conèixer la gran producció literària que hi ha a les comarques del Penedès i que tant els autors com els lectors prenguin consciència del territori compartit. 
Així ho va explicar l’autor i membre del col·lectiu Mir Geribert Jordi Romeu Carol: El col·lectiu Mir Geribert està format per escriptors de l’àmbit territorial penedesenc units amb la intenció de promoure la literatura creada en aquest espai. Els uneix la voluntat de promoure la cultura com un “element imprescindible de la vida de les persones”, a través la literatura o de qualsevol expressió artística.

Jo mateix vaig poder participar en la mostra presentant les meves dues darreres obres: el recull de relats "Elogi dels fumuts" i la novel·la negra guanyadora del VI Premi Bellvei negre: "Mai no hem tingut París".


Comentaris

Articles populars