Inauguració Biblioteca de Cubelles


El passat 17 de desembre es va inaugurar la nova biblioteca de Cubelles. Hereva de l’antiga biblioteca municipal Mossèn Joan Avinyó, el nou equipament millora les necessitats del poble i s'ha fet esperar més del que tothom hauríem volgut.

L'acte es va pensar com una festa on van participar diferents entitats de Cubelles, com ara els gegants, els castellers, la coral, i també van haver jocs per la canalla i personatges de ficció fent un tomb pel lloc.

Pel que fa a l’edifici, consta de dos gran volums. El vestíbul, situat en el primer volum i de doble accés, es com un punt de trobada comunitari. És la zona més dinàmica de l’equipament, la qual facilita la relació i intercanvi entre els usuaris. A partir d’aquest vestíbul tota la biblioteca s’organitza en planta baixa, de manera que des del vestíbul es pot accedir a la zona infantil, la zona d’adults, la zona de treball intern, la sala polivalent i els espais de suport i formació, a més dels serveis i altres estances.

L’edifici incorpora un pati interior que permet la lectura i les activitats a l’aire lliure i contribueix a millorar la qualitat ambiental tant a nivell climàtic com lumínic.

L’espai ocupa 1.558 metres quadrats i té una capacitat per a més de 34.000 documents.













Comentaris

Articles populars